8 Haz 2009

Dünyada kadın sayısı azalınca, fahişe fiyatları artacak erkekler eşcinsel olacak!



Erkekler burunlarından kıl aldırmıyorlardı…

Yıllarca kadın nüfusu erkek nüfusundan fazla olunca, erkekler de kendini nimetten saymaya başlamıştı…“1 erkeğe 4 kadın” fantazisi de almış başını gidiyordu.

Neymiş…elini sallasan ellisiymiş, kadınlar erkekler için sıraya girmişmiş, ortalık kadın bolluğundan geçilmiyormuş, sanki dünyada bir tek kadın biz kalmışız da kapris yapıyormuşuz…sokakta elini sallasan kadına çarpıyormuş…muş muş muş.

Aman erkeklere iyi bakın, aman erkekleri üzmeye gelmez…ülkede erkek kıtlığı var, erkekler kapanın elinde kalıyor…ne bu be!

“ Entarisi böcek böcek, annem bana naylon fistan dikecek, evlenmeyin oğlanlar, naylon kızlar çıkacak, amanin yalel yalel”…diye türküler bile söylendi, dalga geçe geçe bi hal oldular..

Bitti artık, bu rüya, bu hülya bitti, devir değişti...Dünyada kadın sayısı azalmış.

Amerikan Gizli Servisi’nin (CIA) rakamlarına göre, nüfusun 6 milyar 790 milyonu bulduğu dünyada, erkeklerin sayısı kadın nüfusunu 100 milyon aşıyor.(Hürriyet)

Hadi buyrun bakalım, daha doğrusu biz buyuralım…sahne bizim kadınlar! :-)

Amanin yalel yalel…şimdi ağırdan almak zamanıdır, artık erkeklerden daha azız…neredeyse elini sallasan erkeğe çarpacak, 100 milyon erkek fazlalığı varmış…

Erkek sayısı fazla olunca, bilumum evlilik, mutluluk uzmanları da hemen devreye girmişler, soruna çözüm bulacaklar…nasıl olacaksa bu çözüm? Bir telaş bir telaş, bunca erkek fazlalığına nasıl kadın bulunacak, 7 kocalı hürmüzler dönemi mi geliyor?

Anlı şanlı bir hukuk profesörü, Amerikalı Richard Posner abim de bir kitap yazmış…’Seks ve Gerçekler’ (Hukuk profesörü abimiz de yazacak başka konu bulamadı zaar). Hukuku filan bırakmış konuyu uzun uzadıya incelemiş. Dedim ya bir telaş bir telaş.

Öyle bir sonuca varmış ki hem erkeğe hem kadına, hakaret mi ediyor yoksa çözüm mü buluyor belli değil… “Fahişe fiyatları artacak erkekler eşcinsel olacak”! …yani, arz talep meselesinden dolayı.

Erkek nüfusu artmaya devam ettikçe, kadın sayısı azaldıkça fahişelerin fiyatı yükselecek, erkekler çözümü homoseksüellikte bulacakmış. Olayı bağladığı yere bakar mısınız?...iş döndü dolaştı nereye geldi. Profesör, erkeklerin bir kadını evlenmek için ikna etmesinin zorlaşacağını, başlık parasının da giderek artacağına dikkat çekmiş.

Kadın sayısının erkeklerin altında kaldığı ülkelerde evlenmek isteyen erkekler özellikle kriz dönemlerinde sömürülüyormuş!...ya yıllarca başımızın etini yediniz, biz kadınları duygusal açıdan sömürdükçe sömürdünüz… Eee düşmez kalkmaz bir Allah, çekin cezanızı şimdi diyeceğim ama yine de gönlüm razı değil…

İşin başka bir boyutu daha var ama…bu boyut baya ciddi görünüyor.

Habere göre; Başlık parası uygulamasının yaygın olduğu Çin’de(bunu da yeni öğrendim) bazı evliliklerin ömrü artık sadece 10 gün sürüyormuş. Kadınlar evlendikten 10 gün sonra binlerce dolarlık başlık parasını alıp kayıplara karışıyorlarmış…etme bulma dünyası ne diyelim.

Girişimci Ruslar da Çinli erkekleri eş bulma vaadiyle kandırarak internet üzerinden dolandırıyorlarmış. Rusya’da kadın sayısı, erkeklerden 12 milyon fazla olunca internette yeni bir sistem geliştirmişler “Sen eşini netten seç ben evine yollarım”…posta ile adrese teslim kadın. Neyse ki Türk erkeklerinin böyle bir derdi yok zaten, burada posta ile adrese teslime ihtiyaç mı var, her yerde mebzul miktarda varlar.

Türk erkeklerini şimdilik böyle bir homoseksüellik, dolandırılmak gibi bir tehlike beklemiyor zira 2008 sayımına göre halen Türkiye’de kadınlar halen 300 bin kadarcık fazlalar…eh eşitlenmeye az kalmış.

Buraya kadar okudu iseniz, sanmayın ki kadın-erkek ayrımcılığı yapan birisiyim, kadın erkek birlikte mutlu olsunlar.

Hani “amanin yalel yalel” durumları olmasın dedimdi :-)

Hiç yorum yok: